På mandag siger New Media Days for femte gang velkommen til 800 konferencegæster og byder indenfor til et uovertruffent indblik i medieudviklingen – såvel på dansk grund som internationalt.

De to dages program byder på networking, paneldebatter, workshops og oplæg med danske og internationale oplægsholdere fra traditionelle såvel som nye medier.

Her på siden har vi samlet de vigtigste praktiske informationer, som er gode at kende, inden du kommer til konferencen.

Vi glæder os meget til at se jer!Workshoptilmelding

Som noget nyt i år er der workshops på programmet. Der er plads til 50 deltagere på hver af de 4 workshops; Krisetid er krea-tid, Fra idé til tv-station på 75 minutter, Skræddersy din online fortælling og Effektiv investering i sociale medier.

Alle på deltagerlisten har fået tilsendt et link til workshoptilmeldingen, som er åben fra tirsdag d. 10. til fredag d. 13 kl. 12.


Ændring af navn på navnekort

Onsdag d. 11. november bliver der lukket for muligheden for at ændre navne på tilmeldinger. Herefter er navnene på deltagerlisten bindende.


Hotel

For udenbys gæster kan vi anbefale Hotel Twentyseven, der ligger centralt placeret i indre København, med kort afstand til Koncerthuset i taxa eller offentlig transport. Dette er også hotellet, hvor konferencens udenlandske talere er indlogeret.


Transport

Der er meget begrænsede parkerings­muligheder i området omkring Koncert­huset. Vi anbefaler derfor, at du benytter dig af offentlig transport eller taxa.

Der er metro lige til døren ca. hvert 5. minut. Tag Metro M1 mod Vestamager og stå af ved DR-Byen. Buslinje 33, 34, 77 og 78 har stoppested ved DR-Byen på Amager Fælledvej.

De få parkeringspladser der er i DR-Byen, er betalingsparkering. Gæsteparkering koster 20 kr. i timen eller 60 kr. ved parkering længere end tre timer. Gæsteparkeringen hedder ”Parkering Vest” – hent oversigtskort fra dr.dk


Ankomst

Konferencen og loungearrangementet afholdes i:

Koncerthuset
DR-byen
Emil Holms Kanal 20
2300 København S

SE PLACERING PÅ GOOGLE MAP

Indgang via svingdørene længst nede mod metroen og gæsteparkeringen.

Indregistrering åbner mandag d. 16. november kl. 8.00. Du får udleveret dit navneskilt i New Media Days’ infostand, der er placeret lige indenfor indgangen i Koncerthuset. Kom i god tid, så du er sikker på at være klar til åbningen kl. 9.00.


Navneskiltet er dit adgangskort!

Husk at dit navneskilt er dit adgangskort til konferencen begge dage, så du skal passe godt på det og bære det synligt. Det giver dig adgang til alle sessions, til frokost og er desuden din adgangsbillet til loungearrangementet og awardshowet mandag aften, hvis du er tilmeldt.


Garderobe

Der er ubemandet garderobe i Koncerthusets kælderetage under hele konferencen. Benyttelse af garderobe foregår på eget ansvar.


Forplejning

Forplejning er inkluderet i billet-prisen. Der er boller og kanelsnegle om morgenen samt en lækker frokostbuffet begge dage. Der er kaffe, te, kildevand og frugt ad libitum under hele konferencen.

Ude foran Koncerthuset er der mulighed for at købe specialkaffe fra mobilbarista, Kaffekværnen.

Til lounge-arrangementet mandag aften er der tapasbuffet og bar.

Der må ikke medbringes mad- eller drikkevarer i Studie 1 / Koncertsalen.


Program

Den trykte udgave får du udleveret, når du ankommer til konferencen. Indtil da kan du se og downloade det fulde program som pdf. Der kan forekomme ændringer i programmet. Hold dig opdateret på Dit Program og på informationsskærmene under selve konferencen.


New Media Night

Mandag aften d. 16. november kan du glæde dig til New Media Night – loungearrangement og awardshow. Du skal være tilmeldt arrangementet for at deltage. Deltagelse koster 400kr. ex. moms. Hvis du ikke allerede er tilmeldt (det fremgår af dit navneskilt) er der et begrænset antal billetter til salg, mandag indtil kl. 15.00, i infostanden.

Se de nominerede og læs om awardkategorierne


Internet og computere

Der er trådløst internet i Koncerthuset, og i PC-loungen er der etableret faste forbindelser, hvor Eplehuset også stiller computere til rådighed.

De forreste stolerækker ved konferencescenerne samt PC-loungen er forsynet med stikdåser, så du kan oplade din bærbare.


Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Koncerthuset. Al rygning skal finde sted udendørs. Ved hovedindgangen er der overdækning og læ, samt dejlig duft af friskbrygget kaffe fra mobilbarista, Kaffekværnen.


Kontakt under konferencen

Har du praktiske spørgsmål under konferencen er du velkommen til at henvende dig i New Media Days’ infostand. Inden konferencen kan du rette praktiske spørgsmål til guest@newmediadays.dk.