Pressekontakt

Som presse på New Media Days er der – ud over dækning af konferencens sessions og øvrige aktiviteter – mulighed for at interviewe oplægsholdere før, under eller efter konferencen. Har man brug for yderligere informationer om konferencen eller rekvirering af kontaktinfo til konkrete oplægsholdere, kan sekretariatet kontaktes på info@newmediadays.dk.

Akkreditering

Ansøgninger om akkreditering til konferencen sendes inkl. skriftlig begrundelse til ovenstående mailadresse.

New Media Days er åben overfor ansøgninger fra såvel journalister som bloggere og podcastere, der har lyst til at formidle det, der foregår på konferencen. Eftersom størstedelen af deltagerne på New Media Days selv er fra mediebranchen, er vi dog nødt til at have en relativ stram procedure omkring presseakkrediteringer. I begrundelsen bedes du derfor skrive, hvilke vinkler, historier og sessions du særligt vil dække, i hvilket omfang og til offentliggørelse i hvilke medier. På den måde kan vi også hjælpe med at lave aftaler med de relevante interviewpersoner inden konferencen.
Ansøgningen sendes til presse@newmediadays.dk med ‘Presseakkreditering’ i emnefeltet.

For at ansøge om akkreditering, skal du oplyse dit pressekortnummer samt adresse på din arbejdsplads. Der vil ikke blive sendt akkrediteringer til privatadresser.

Pressemateriale

Programmer_ 2008, 2007, 2006, 2005

Deltagerlister_ 2008, 2007, 2006, 2005

Pressemeddelelser_
Vinderne af Årets Nye Medie og Juryens Ærespris 2008
Vinderne af Årets Nye Medie og Juryens Ærespris 2007
Vinderne af Årets Nye Medie og Juryens Ærespris 2006