Hvert år hylder New Media Days de mest ekstraordinære indsatser og lovende initiativer i den skandinaviske mediebranche. Vi spørger os selv og hinanden, hvem der i det forgangne år har flyttet flest pixels i den rigtige retning.

I 2009 uddeler vi priser indenfor 3 kategorier:

ÆRESPRISEN 2009: Til en eller flere personer i den danske mediebranche, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme udviklingen og anvendelsen af nye, digitale medier. Æresprisen udpeges af styregruppen bag New Media Days i samråd med vinderne fra de foregående to år.
NEW MEDIA DAYS AWARD: Til et nyt medieprodukt eller en service fra Skandinavien, der har gjort et særligt positivt indtryk på brugerne og præget medieudviklingen fremadrettet.
NEW MEDIA START-UP: Til en nystartet virksomhed i Skandinavien, der indenfor de sidste to år er blevet grundlagt og har opnået bemærkelsesværdige resultater indenfor nye, digitale medier.

De 5 nominerede til årets New Media Start-Up og New Media Days Award findes blandt brugernes indsendte forslag. De endelige vindere udpeges af den uafhængige jury og præsenteres ved aftenarrangementet på New Media Days d. 16. november.

Indtil 26.10.2009 kunne man på Facebook nominere sine favoritter og deltage i lodtrækningen om to Kodak Zi8 HD-videokameraer. De heldige vindere blev Ricardo Leon og Joackim Penti.