Lotte Garbers

formand, Dansk Forfatterforening

LOTTE GARBERS er oprindelig uddannet som cand.merc.int. fra Handelshøjskolen i København, men besluttede i 1999 at blive forfatter. Siden har hun bl.a. udgivet tre romaner hos Gyldendal, to interviewbøger og senest ti erotiske noveller mens hun sideløbende har været tilknyttet flere dagblade som klummeskriver. Hendes fjerde roman med arbejdstitlen ”Bange mænd” er planlagt til udgivelse i foråret 2010. I april 2009 blev Lotte Garbers valgt som formand for Dansk Forfatterforening.

More on Lotte Garbers

 • www.lottegarbers.dk
 • Meet Lotte Garbers on

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • About the session

  Books Aren’t Dead – They’re Just Going Digital [2009]

  De digitale læseoplevelser vil snart skylle ind over Danmark. Vi pejler stemningen i bogbranchen når talen falder på e-readers og forretning.

  PANEL: Jakob Larsen (DK) Supply Chain Manager, Lindhardt & Ringhof // Jørgen Balle Olesen (DK) direktør, Saxo.com // Lotte Garbers (DK) formand, Dansk Forfatterforening
  MODERATOR: Tim Frank Andersen (DK) adm. direktør, Brandzation

  Amazon Kindle, e-readeren der truer med at gøre bogreolen overflødig, er netop kommet til Danmark i en ny og forbedret udgave og bogbranchen står overfor den same turbulente digitalomvæltning som musikindustrien har oplevet. Vil det give ny luft til forlagene og skabe nye forretningsmuligheder for boghandlerne? Vil forfatterne i fremtiden få nemmere ved at udkomme – måske endda helt uden forlag? Mød repræsentanter fra forlaget, boghandlerne og forfatterne og døm selv om vi har set begyndelsen til enden for bøger som vi kender dem.

  Tweets from: @lottegarbers
  Search for @lottegarbers
  Twitter search for: Lotte Garbers