Jakob Larsen

Supply Chain Manager, Lindhardt og Ringhof

JAKOB LARSEN er ansat som Supply Chain Manager i forlaget Lindhardt og Ringhof i Egmont koncernen. Her har han ansvaret for forlagets overordnede strategi på e-bogsområdet, de interne forretningsgange- og processer, samt lydbøger. Før Lindhardt og Ringhof har Jakob været produktionschef hos Egmont, Aschehoug samt planlægningschef hos Egmont, Egmont Books.

Meet Jakob Larsen on

 • Facebook
 • LinkedIn
 • About the session

  Books Aren’t Dead – They’re Just Going Digital [2009]

  De digitale læseoplevelser vil snart skylle ind over Danmark. Vi pejler stemningen i bogbranchen når talen falder på e-readers og forretning.

  PANEL: Jakob Larsen (DK) Supply Chain Manager, Lindhardt & Ringhof // Jørgen Balle Olesen (DK) direktør, Saxo.com // Lotte Garbers (DK) formand, Dansk Forfatterforening
  MODERATOR: Tim Frank Andersen (DK) adm. direktør, Brandzation

  Amazon Kindle, e-readeren der truer med at gøre bogreolen overflødig, er netop kommet til Danmark i en ny og forbedret udgave og bogbranchen står overfor den same turbulente digitalomvæltning som musikindustrien har oplevet. Vil det give ny luft til forlagene og skabe nye forretningsmuligheder for boghandlerne? Vil forfatterne i fremtiden få nemmere ved at udkomme – måske endda helt uden forlag? Mød repræsentanter fra forlaget, boghandlerne og forfatterne og døm selv om vi har set begyndelsen til enden for bøger som vi kender dem.

  More on this topic
  Information: Bogens fremtid er digital [juni 2009]
  Ingeniøren: De trykte medier går til skærmen [august 2009]

  Search for lindhardt+ringhof